image1 image2 image3
logotype

De Docenten

 

Bart-Jan Hogenhuis

 

Het is mogelijk om in de regio Amsterdam privé drumles van mij te krijgen in mijn gloednieuwe studio! Daarbij maakt het niet uit of je nu voor het eerst wilt beginnen met drummen of dat je al in een gevorderd stadium zit en op zoek bent naar manieren om beter te worden: vanaf de eerste les zal ik ernaar streven om lessen te verzorgen die passen bij jouw persoonlijke vaardigheden en verwachtingen. Plezier hebben in het spelen is in elk afzonderlijk geval het belangrijkste uitgangspunt!

Jouw persoonlijke muzieksmaak bepaalt in grote mate hoe onze lessen zullen worden opgebouwd. Het is mogelijk om in zeer uiteenlopende stijlen les te krijgen: pop, rock, jazz, soul, indie, latin, funk en vele andere! Voor al deze stijlen hanteer ik uitgebreid lesmateriaal en zelfgeschreven oefeningen die ik in de loop der jaren als drumdocent heb verzameld.

Heb je interesse of wil je meer specifieke informatie? Aarzel niet om me te bellen op:

 06 – 26716075

 

Daniel van Dalen

Drumles voor de stijlen jazz, pop, fusion en rock maar ook techniekles wordt gegeven. Lestijden zijn flexibel en de lesdag is in overleg. De lessen zijn 30, 45, of 60 minuten. De specifieke lesmethode wordt per leerling bekeken en aangepast. Doorgaans wordt er uit wisselende methodes gewerkt en met een schrift met aanwijzingen van de docent. Ook training van het gehoor en het leren begrijpen van muzieknoten en lead sheets komt aan bod. Daarnaast kan altijd ervaring ‘uit het veld’ worden overgebracht voor drummers die graag de focus willen leggen op het spelen in een band.

 

Heb je interesse of wil je meer specifieke informatie? Aarzel niet om me te bellen op:

 

 06-13234550


free joomla templatesjoomla templates
2019  Drumles-Amsterdam West voor Kinderen en Volwassenen, van Daniel van Dalen en Bart-Jan Hogenhuis  globbers joomla templates